Turistbranchen rykker tættere på Island

Greenland Tourism dropper samarbejdet med Danmarks Turistråd, Visit Denmark, til fordel for den islandske turistbranche.
Skrevet af Karsten Sommer
11. november 2010 04:51

Den stigende fokus på de vestnordiske destinationer har fået Greenland Tourism til at rykke tættere på den islandske turistbranche.

- Vi har valgt at samarbejde om en fælles stand med Island på den store rejsemesse World Travel Market i London, fortæller markedschef Lykke Geisler.

Det giver større gennemslagskraft, mener GTE, fordi mange af de rejsebureauer der i forvejen samarbejder med Island, er interesserede i at sælge pakkerejser, der kombinerer Island og Grønland.

- Fra England er der for eksempel gode muligheder for at flyve til Island fra flere store byer, og herfra videre med enten Air Greenland eller Air Iceland til flere steder i Grønland i højsæsonen. Det giver nogle unikke nye kombinationsmuligheder, forklarer Lykke Geisler.

I næste uge kan man se det nye grønlandsk-islandske samarbejde i funktion, når de Islandske dage løber af stablen i kulturhuset Katuaq i Nuuk.