Tour de France på KNR i weekenden

Verdens største cykelløb er nu gået ind i sin afgørende uge, og det med spændingen særdeles intakt. Der er således stadig en hel håndfuld ryttere, som kandiderer om pladsen øverst på podiet i Paris på søndag.
Skrevet af Mads Fisker
19. juli 2011 12:52

Dagen inden køres en afgørende enkeltstart efter to strabadserende bjergetaper, og selv om det jo desværre ikke har været muligt at følge løbet i fuld længde på KNR tv i år, så vil weekendens afsluttende etaper som et lille plaster på såret blive sendt direkte.

Lørdag blændes således op for enkeltstarten fra klokken 8.30 om morgenen, og samme tid dagen efter, er det altså tid til sidste etape med paradekørsel til Paris og den forventede massespurt på Champs-Élysées.

Lige nu er franske Thomas Voeckler i øvrigt ganske overraskende i løbets gule trøje med et forspring på knap to minutter ned til den forreste af de forventede favoritter. Det er Frank Schleck, herefter følger Cadel Evans, lillebror Andy Schleck, Ivan Basso, Samuel Sanchez og på syvendepladsen - fire minutter efter løbets førende rytter - finder vi - indtil videre i hvert fald - sidste års vinder Alberto Contador.

Om det vil lykkes ham at kravle op i klassementet og gentage den bedrift - nu under holdejer Bjarne Riis' vinger - ja, det vil vise sig. Blandt andet på KNR tv i den kommende weekend, hvor vi altså sender de sidste to etaper i årets Tour de France fra klokken 8.30 - 14.00 begge dage.