Toppost til Jens B.

Den mangeårige formand for Demokraterne Jens B. Frederiksen gør sit indtog i erhvervslivet. Han er netop blevet udnævnt til Executive Vice President for True North Gems Greenland A/S.
Skrevet af Peter Troelsen
23. januar 2014 07:34

Hvad det kommer til at betyde for Frederiksens politiske karriere vides endnu ikke, og hverken Jens B. eller næstformanden hos Demokraterne Anda Uldum har været at træffe for en kommentar omkring den tidligere naalakkersuisoqs fremtid indenfor politik. Hvis Jens B. forlader politik, vil det ramme Demokraterne hårdt, da en anden af partiets topfigurer Palle Christiansen bosatte sig i Danmark sidste år.

Til gengæld bliver Frederiksen genforenet med det tidligere hovedbestyrelsesmedlem hos Demokraterne Bent Olsvig Jensen, der er managing director hos True North Gems Greenland, og Olsvig Jensen er glad for at have fået Jens B. frederiksen ind i virksomheden.

-Vi er ualmindeligt glade for, at Jens B. Frederiksen har sagt ja til at blive en del af True North Gems Greenland. Den erfaring og de kompetencer, han tager med sig, vil være en stor fordel, når vi forbereder os på en fremtidig produktion, fastslår Bent Olsvig Jensen overfor Canadian Mining Journal.