Tivoli fortsætter samarbejde med Kopenhagen Fur og Great Greenland

Det vakte sidste år stor debat, da Tivoli og den danske skindvirksomhed Kopenhagen Fur indledte et samarbejde, der også førte til at Great Greenland og deres sælskindsprodukter fik en fremtrædende plads under Tivolis juleudstilling.
Skrevet af Karsten Sommer
10. april 2013 07:10

Dyreaktivister og modstandere af skindprodukter bombarderede dengang Tivoli med protester, og gennemførte blandt andet en agressiv kampagne på Tivolis Facebook-side.

Men Tivoli ryster ikke på hånden, og har netop fornyet sponsoraftalen med skindvirksomheden.

Tivolis direktør, Lars Liebst, siger til Ritzau Finans at samarbejdet ikke kostede Tivoli gæster til juleudstillingen. I alt 857.000 danskere tog i Tivoli til jul, omtrent det samme som året før.

- Det er et godt samarbejde, der blandt andet gjorde at Great Greenland kunne vise deres sælskindsprodukter, siger han.

Han undrer sig i det hele taget over de negative reaktioner på samarbejdet, når netop pelsbranchen er blevet udpeget til at været et af de store, danske vækst- og eksportområder, der skal satses på i de kommende år.

- Ingen brokker sig, når ministrene rejser til Kina og forsøger at øge skindeksporten, siger Tivolis direktør, der samtidig glæder sig over de forbedringer den danske pelsbranche har gennemført, så dyrevelfærden på Danmarks mange minkfarme er blevet forbedret.