Politiet efterforsker drabet i Tiilerilaaq

Drengen der dræbte manden er sigtet for drab.
Rigspolitiet
Foto © : Rigspolitiet
Skrevet af Mads Lynge
04. juli 2016 10:31

Sagen om den mand, der i weekenden blev skudt og dræbt i bygden Tiilerilaaq ved Tasiilaq efterforskes stadig, og politiet er derfor sparsom med oplysninger angående sagen:

- Grundlovsforhøret af den anholdte foregik under lukkede døre, og vi kan derfor foreløbig ikke komme med yderligere oplysnnger i sagen. Vi skal først danne os et overblik over hændelsesforløbet, siger senioranklager ved Politimesterembedet i Grønland Tobias Berg til KNR.
Ved tretiden om morgenen lørdag d. 2.juili var det antageligt uoverensstemmelser, der førte til, at en dreng under 18 år med en riffel afgav skud mod manden, der er i trediverne. Mandene afgik senere ved døden, oplyste Politiet i en pressemeddelelse.

Drengen blev senere lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev sigtet for drabet. Under grundlovsforhøret blev han tilbageholdt i surrogat på en sikret institution i 27 dage,

Senioranklager Tobias Berg oplyser i dag overfor KNR, at der på et senere tidspunkt vil blive taget stilling til, om tilbageholdelsen skal opretholdes eller forlænges.