Tele-Posts nye priser

Tele-Post har for nyligt offentliggjort deres liberaliseringspriser for internettet, hvor andre operatører får mulighed for at tilbyde internetprodukter på samme vilkår som Tele-Post til deres kunder.
Skrevet af Andrea Christiansen
09. juli 2015 13:30

Tele-Posts konstituerede administrerende direktør Søren Lennert Mortensen, der ikke vil gå i detaljen med de nye engros- og videresalgspriser på de forskellige teleydelser, der er sat ud i et liberalt marked.

Men der er dog lavet et katalog, fortæller han til KNR:

- Vi har lavet et større priskatalog med et hav af forskellige tilvalgsmuligheder med forskellige teleydelser, når de nye teleoperatører skal til at sammensætte deres internetpakker, fortæller direktøren, og han fortsætter, at prisen for teletrafik over atlanten vil falde, mens den mere lokale trafik vil blive dyrere.

Læs også Tele-Post: Liberaliseringspriserne for internettet er klar

- Nogle engrospriser falder og andre priser stiger. Eksempelvis falder internettrafikken via søkablet over Atlanten, hvor priserne for LANLINK vil stige.

Søren Lennert Mortensen kan ikke sige om, de priser som forbrugerne skal betale hos de enkelte forretninger kommer til at falde som følge af liberaliseringen af nogle af Teles ydelser:

- Hvordan detailpriserne for kunderne i fremtiden bliver kommer helt an på, hvordan internetpakkerne i fremtiden sammensættes, og hvilke priser de enkelte operatører beslutter sig for at opkræve.

Læs også Tele-Post: Internet vil altid være dyrere her