Tele-Post leverer et stabilt resultat

Tele-Post holdt onsdag generalforsamling, hvor bestyrelse og direktion præsenterede et resultat før skat på 75 millioner kroner.
Skrevet af Karsten Sommer
20. maj 2016 07:20

2015 har således økonomisk set været et stabilt år for Tele-Post, mens udviklingen langt fra har stået stille, fremhæver selskabet.

Eksempelvis har Tele-Post forbedret kundernes internetoplevelse på mobiltelefonen. Hastigheden blev skruet op, priserne blev sænket, og mængden af data i mobilpakkerne blev fordoblet.

Og det tog kunderne godt imod, og brugte 112 procent mere mobildata i 2015 end i 2014.

- Tallene viser, at vores intentioner lykkedes, siger Tele-bestyrelsesformand Stine Bosse, der også er glad for den beslutning bestyrelsen lavede i april, med at igangsætte en udvidelse af søkabel og radiokæde mod nord.

Også den samlede omsætning i Tele-Post steg

Den landede i 2015 på 843 millioner kroner, hvilket er mere end 50 millioner kroner højere end i 2014. I samme periode er driftsudgifterne dog også steget fra 728 millioner til 780 millioner kroner.

Stigningen skyldes bl.a. højere om­kostninger til udviklingen af et nyt kundestyringssystem, som ikke har været den store succes.

- I 2015 tog vi et nyt system i brug, der skulle forbedre servicen overfor kunderne og give dem nye muligheder for selvbetjening. Desværre fungerer systemet ikke optimalt endnu, og derfor har vi valgt at afskrive det i løbet af de næste to år, forklarer Stine Bosse.

Under generalforsamlingen blev hele bestyrelsen genvalgt, suppleret med et enkelt nyt medlem.

Bestyrelsen består således af Stine Bosse (formand), bestyrelsesmedlemmerne Ulrik Blidorf, Maliina Abelsen, Kim Søgård Kristensen, Emil Kleemann og Pele Kleemann samt det nye medlem Malene Broberg.