TELE-POST i Kina

Filatelister verden over har vist stor interesse for frimærkerne fra TELE-POST. Der er gjort et meget stort stykke arbejde fra TELE-POST´s side, blandt andet ved at deltage i messer verden over. Fra torsdag og frem til søndag er TELE-POST repræsenteret på ”China International Collection Expo 2013” i Beijing.
Skrevet af Peter Troelsen
26. september 2013 11:01

Der plejer at være mere end 100.000 interesserede frimærkesamlere på besøg på den store frimærkeudstilling. Udstillingen udmærker sig også ved at være samlingssted for frimærkebranchen globalt. Det gælder samlere, forhandlere, postvæsener og leverandørerne, bl.a. i form af frimærketrykkerierne.

Det er nu fjerde gang, TELE-POST deltager i en stor frimærkeudstilling i Kina, og håbet er, ifølge frimærkechef Pertti Frandsen, at styrke interessen for vores frimærker.

- Vi glæder os til igen at møde vores kinesiske samlere og præsentere endnu flere nye frimærker fra vores land”, fortæller Pertti Frandsen.

Blandt de tilbud TELE-POST har med til ”Riget i Midten” er bl.a. jubilæumsfrimærket fra 75 – års jubilæet, og man har også valgt at sætte fokus på det netop udsendte frimærke ”Nordafar”, som er udgivet i samarbejde med det færøske postvæsen Posta. Der er også fremstillet en speciel mappe til kineserne med det nye fællesfrimærke.

-Vil vi sælge vores grønlandske frimærker på det enorme kinesiske marked, skal det gøres på kinesisk, da der relativt set er meget få kinesere der kan engelsk. For at kunne kommunikere i et sprog kunderne forstår, har vi hyret et par gode, lokale kinesiske salgsassistenter”, forklarer frimærkechefen.