TAMASSA tilbage på skærmen fra på mandag

Det populære program TAMASSA har brugt årets første dage på at producere nye programmer, og fra næste uge kan seerne igen se de to velkendte værter Hans Jukku Noahsen og Arnánguak Lyberth underholde og informere.
Skrevet af Peter Troelsen
11. januar 2013 10:15

Hver mandag, onsdag og fredag vil TAMASSA tone frem på skærmen, undtaget de perioder, hvor der afholdes valg i Grønland. Valget til Inatsisartut ved kun Kuupik Kleist hvor afholdes, men valget til de fire kommunalbestyrelser afholdes 2. april.

- Vi har nogle helt klare udfordringer mandskabsmæssigt i KNR. Vi kan derfor ikke producere TAMASSA, når det tekniske hold bruges til dækning af de kommende valg. I stedet vil vi bruge tiden på at tilrettelægge nye programmer i de perioder, vi ikke sender på tv, siger Heidi Møller, der er ny redaktør på holdet i 2013.

Der har både fra sponsorer og seere været en meget stor interesse omkring TAMASSA og det har betydet mange input til nye programmer. Fremover vil man supplere underholdning, oplysning og inspiration med debat.

- Det kan være tabu emner, ting der bevæger os i livet, udviklinger eller mangel på samme. Kort sagt emner, hvor seeren føler, at det er dem vedkommende, siger Heidi Møller, der gør opmærksom på at første program i 2013 vil være på skærmen 14. januar kl. 18.00.