T-41 har fået højere puls

Sportsklubben T-41 fra Aasiaat har fået vind i sejlene. Klubben der blev genoplivet i august og har nu fået tildelt et stort værtskab i 2011.
Skrevet af Noah Mølgaard
08. december 2010 11:33

Herrernes GM i indefodbold bliver afholdt i Aasiaat den første weekend i marts i 2011. Det bliver T-41 fra Aasiaat, der har fået tildelt værtskabet.

Den traditionsrige klub har været i dvale i flere år inden den blev vækket til live igen i august, hvor en ny bestyrelse blev valgt og klubben kan nu fejre 70 års jubilæum til foråret.

Klubbens fremgang bliver nu honoreret af Grønlands Boldspil Union GBU. T-41 har fået til opgave at være arrangør for herrernes GM i indefodbold fra den 5.- til den 7. marts næste år.

- Vi har fået stor opbakning efter at vi tog en ny start i august i år, fortæller formanden for T-41 Charles Mølgaard til KNR.

Klubben har nu en håndbold og fodboldafdeling.

- Vi arrangerede Diskobugt-mesterskaber i indefodbold i november, hvor der deltog fem damehold og 13 herrehold. Stævnet har været en god generalprøve, da der skal være 15-16 hold ved et GM i indefodbold, siger Charles Mølgaard.

T-41 og GBU skal nu lave en klar fordeling af opgaverne.

- Det er meget vigtigt at vi ikke tager en for stor mundfuld, slutter Charles Mølgaard.

Damernes GM i indefodbold bliver afholdt i Nuuk fra den 11. til den 13. marts med B-67, som arrangør. Der tilmeldingsfrist den 31. januar 2011 til begge turneringer.