Svøm langt i Malik

Søndag d. 7. oktober er der igen "Danmark svøm langt" i svømmehallen Malik. Det er Nuuk Svømmeklub, der i samarbejde med svømmehallen igen i år deltager i breddearrangementet Danmark svøm langt. Der er indbyrdes konkurrence mellem de 40 svømmehaller over hele Rigsfællesskabet, der deltager i arrangementet.
Skrevet af Peter Troelsen
24. september 2012 11:22

Sidste år blev Nuuk nummer 10 i den landsdækkende konkurrence, hvor der er penge præmier til de tre byer, hvor der bliver svømmet længst. Det vil nok være utopisk at tro, at Nuuk vil kunne nå helt op i top tre, når man ser på byens størrelse, men der er håb om at kunne forsvare sidste års 10. plads.

-Sidste år var det bedste nogen sinde i forbindelse med "Danmark svøm langt". Vi var langt over 250 km, og der var i omegnen af 150 mennesker, der deltog i arrangementet. Vi satser hårdt på at matche det resultat, og ser da gerne at vi kommer op på både flere deltagere og flere kilometer i de seks timer konkurrencen varer, fortæller halinspektør Per Thomsen fra svømmehallen Malik.

Der svømmes i både det store og det lille bassin, så både gode og mindre øvede svømmere har mulighed for at være med i konkurrencen. Der vil være et diplom til alle, der har været en tur i vandet, så man kan se, hvor langt man har svømmet denne dag.

-Nu har de fleste indbyggere i Nuuk været en tur omkring svømmehallen, men dagen i dag, hvor der er gratis adgang mellem 6.00 og 12.00, er der en kærkommen lejlighed for de, der ikke besøger os så tit. Vi håber i hvert fald, at dette års arrangement vil blive lige så succesfuldt, som det var sidste år. Folk er velkomne fra morgenstunden, og man kan via internettet følge med i, hvordan det går ens by i konkurrencen med de andre byer landet over, fastslår Per Thomsen overfor knr.gl.

Læs mere om Malik: http://malik-nuuk.gl/home/

Her kan du følge med i konkurrencen fra morgenstunden søndag d. 7. oktober: www.svoem.dk