Suka finder departementschef i Kujalleq

Tredje gang er lykkens gang. Endelig er det lykkedes Naalakkersuisut at finde en ny departementschef til Departementet for Selvstændighed, Udenrigsanliggender og Landbrug.
Kenneth Høegh. Foto © : Tusagassiivik
30. november 2017 19:21

Pressenævnet har udtalt kritik af denne artikel: Valget er faldet på den nuværende økonomidirektør og konstituerede kommunaldirektør i Kommune Kujalleq, Kenneth Høegh, der vil tiltræde stillingen snarest muligt, skriver departementet.

Det har været en vanskelig opgave at finde den rigtige til stillingen som departementschef i departementet for udenrigsanliggender. 

LÆS OGSÅ Departementschef fratrådt

Stillingen har nemlig været slået op af tre omgange. Første gang da den tidligere direktør for udenrigsdirektoratet, Kai Holst Andersen blev fyret i maj kort efter Vittus Qujaukitsoq.

Og anden gang da departementet for udenrigsanliggender blev slået sammen med selvstændighed og landbrug og stillingen måtte genopslås.

LÆS OGSÅ Afløser for Kai Holst lader vente på sig

I oktober blev det dog meddelt, at der ikke var nok kvalificerede ansøgere og derfor måtte stillingen slås op en tredje gang.

Denne gang har der været 7 ansøgere til stillingen.

Den kommende departementschef Kenneth Høegh har mangeårig ledelseserfaring og faglig baggrund inden for departementets ansvarsområder, skriver departementet.

LÆS OGSÅ Ingen kvalificerede ansøgere til toppost hos Suka