Stor spænding ved GM i fodbold

GM i herrefodbold er i fuld gang i Qeqertarsuaq. Andendagen bød på en række overraskelser, så der allerede nu er stor spænding om hvem der spiller sig videre til medaljekampene.
Skrevet af Karsten Sommer
12. august 2009 05:14

I gruppe 1 vandt hjemmeholdet G-44 til stor begejstring for det lokale publikum hele 4-0 over ATA fra Tasiilaq.

Og i den anden kamp i gruppen skete en stor overraskelse. Her besejrede bygdeklubben E-54 fra Tasiusaq selveste N-48 fra Ilulissat med 2-0, N-48 plejer ellers at klare sig godt ved GM.

Samlet stilling i gruppe 1 inden de sidste gruppekampe i dag, er at G-44 og E-54 fører med 4 point hver, mens N-48 og ATA kun har et point.

I dag mødes de to førende hold - så et uafgjort resultat i den kamp, vil bringe begge hold videre til semifinalerne, og samtidig betyde at N-48 ikke kommer til at spille om medaljer i år.

I gruppe 2 er der total spænding efter gårsdagens resultater.

Først tabte NUK - Nuuk til KB-84 fra Kangaatsiaq med 2-1, hvorefter Malamuk fra Uummannaq slog SAK fra Sisimiut med 1-0.

Med de resultater har alle fire hold i gruppe 2 tre point før gruppespillets sidste kampe i aften. SAK fører dog gruppen i kraft af en lidt bedre målscore.

Der er således lagt op til en spændende fodbolddag i Qeqertarsuaq i dag, når de sidste kampe i gruppespillene afvikles. KNR-Radio følger flere af kampene i dagens løb.