Stjernestøv over modtagelsen af Webbyaward

På mandag uddeles internet-Oscaren til Visit Greenland for hjemmesiden greenland.com. Det er folkets pris i kategorien turisme, der tildeles Visit Greenland, og den verdenskendte danske skuespiller Nicolaj Coster-Waldau er med på scenen, når prisen overrækkes.

I øjeblikket storhitter Nicolaj Coster-Waldau i fantasy-serien ”Game of Thrones” i USA. Serien foregår i middelalderen og kan også ses i Danmark på TV3. Nicolaj Coster-Waldau er grønlandsk gift med skuespillerinden Nukâka.

- Jeg nærer en stor kærlighed til Grønland og alt, der er grønlandsk, og jeg synes det er stærkt gået, at Grønlands turismeansigt udadtil har markeret sig så stærkt i den her anerkendte konkurrence, siger Nicolaj Coster-Waldau, der glæder sig til at gøre et amerikansk publikum opmærksom på sin families tilhørsforhold til verdens største ø.

Visit Greenlands direktør Anders Stenbakken er ualmindeligt godt tilfreds med at have en verdenskendt stjerneskuespiller med sig på scenen når den fornemme pris skal modtages. Det vil givetvis få publikum til at se ekstra godt efter.

- Vi er enormt glade for, at Nicolaj har lyst til at stille op for os og dermed skaffe endnu mere opmærksomhed til Grønland og greenland.com, og jeg glæder mig blandt andet til at høre, hvad han og vores kollega finder på at sige i den meget medie-eksponerede 5-ordstakketale. De pusler blandt andet med tanker om, at Coster-Waldau skal sige nogle ord på grønlandsk, siger Anders Stenbakken, der dog ikke ønsker at røbe meget mere om indholdet i takketalen.

Interesserede kan på mandag se overrækkelsen på www.webbyawards.com

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt