Stifter af NanuBørn nomineret til kvindepris

Stifteren af Nanu Børn, Krissie Berthelsen Winberg, er nomineret til en pris af kvindemagasinet Femina og kosmetikproducenten Elizabeth Arden.
27. oktober 2009 09:22

Det drejer sig om den såkaldte ottende Wonder Award, som er en hyldest til kvinder med masser af overskud og hjerte af guld.

Dommerne bag award'en har især lagt vægt på, at Krissie Berthelsen Winberg er en rollemodel for mange unge her i landet:

- Hun viser, hvordan det nytter at handle. Hun tør tage ansvar, dér hvor tabu og ansvarsforflygtigelse hersker. Det gør hende til en rollemodel for unge i både Grønland og Danmark, skriver dommerpanelet i sn begrundelse.

Krissie Berthelsen Winberg arbejder 35 timer og ugen med frivilligt arbejde, hun har to små børn og driver en cafe sammen med sin mand - og dét engagement har dommerne også bidt mærke i.

- Hun er indbegrebet af moderne heltinde og social iværksætter, og det er der al mulig grund til at hædre, siger dommerpanelet.

Krissie Berthelsen Winberg er nomineret sammen med to andre kvinder. Hvis hun vinder, vil hun ifølge konkurrencens hjemmeside bruge pengene på at etablere væresteder i alle byer og bygder.