Status efter de første 100 dage

Oppositionen mener, at Naalakkersuisuts politik har været for utydelig de første 100 dage. Den melding kommer her dagen før Aleqa Hammond selv præsenterer sin egen vurdering af hendes første 100 dage på toppen.
11. juli 2013 13:35

Demokraternes formand Jens B. Frederiksen synes, det er meget svært at få øje på, hvad den nye regering havde opnået den 4. juli, hvor der var gået 100 dage.

-Jeg må desværre konstatere, at deres politik er meget forvirrende og deres arbejdsmetoder er utydelige. Jeg synes det er svær at finde ud af hvad koalitionens politik egentligt består af, siger Jens B. Frederiksen til KNR.

Naaja Nathanielsen fra IA peger også på at Aleqa Hammond måske også skal være varsom med at klappe sig selv på skuldrene.

-Hvis en regering opnår noget i løbet af de første 100 dage af deres levetid, er det ofte på grund af initiativer, der er igangsat af den tidligere regering, forklarer Naaja Nathanielsen.

Det helt store tema ved præsentationen af regeringen var arbejdsløsheden, men Jens B. Frederiksen er dog langt fra imponeret.

-Jeg kan ikke få øje på hvor og hvordan, siger han.

Aleqa Hammond holder i morgen eftermiddag kl. 13.30 pressemøde om de første 100 dage.