Stand-up show blev en succes

Arrangørerne kunne ånde lettet op efter et vellykket stand-up show i kulturhuset Katuaq.
Skrevet af Noah Mølgaard
28. oktober 2011 07:54

Der var tale om et gennembrud for Jens-Jakob Lennert-Sandgreen som komiker, da Grønlands første stand-up show satte publikums lattermuskler på hård prøve torsdag aften.

Den unge iværksætter, der også fik ideen om at lave Grønlands første stand-up show, laver vittigheder på samlebånd - og ikke nok med det: Publikum synes også godt om hans vittigheder.

Forventningerne var også høje og samtlige 508 billetter blev solgt torsdag aften, hvor flere også gik forgæves.

- Vi fik en utrolig god modtagelse og publikum begyndte at grine med det samme. Så vi er utrolig lettede, sagde Jens-Jakob Lennert-Sandgreen.

Hans Jukku gav den hele armen
Han lagde selv ud med at åbne showet og fyrede vittigheder af. Politikere, thailændere, KNR og selv folk fra Sisimiut blev ikke skånet for hans hardcore jokes.

Miké Fencker Thomsen spillede sin rolle fra gyserfilmen "Qaqqat alanngui" og gjorde grin med fjeldgængere - for de findes ikke med mindre man møder dem, siger han.

John G. Sandgreen fik dog en forsigtig modtagelse, og takkede med at publikum forhåbentlig ikke lod som om de grinte af hans indlæg i showet.

Et show, der skulle vare lidt over en time varede næsten to timer. Og hvad gør det når Hans Jukku Noahsen efterlignede kendte stemmer og lavede et flot show med mimik og kropssprog som publikum forstod med det samme.

Grønlands første stand-up show, som indeholder mange jokes under bæltestedet, bliver gentaget i Katuaq torsdag den 3. november.

Tumit Productions optog showet og udgiver den som dvd efter nytår.