Stadig udfald i udsendelser

Tele har periodiske problemer, og det giver udfald i KNRs sendinger. Tele melder ud, at flere af problemerne er løst. Der er dog flere problemer, så der vil stadig være udfald i sendingerne.
21. juli 2017 13:00

Der har været udfald i KNRs sendeflader i det sidste stykke tid. Dette skyldes tekniske problemer i TELEs system. Det ærgrer KNRs direktør, Karl Henrik Simonsen.

- Det er ikke godt lige for tiden, og det er meget træls for vores lyttere og seere, at vores signaler hele tiden falder ud, siger direktøren for KNR, Karl Henrik Simonsen, der fortæller, at det både er radioen, DR-kanalerne og TV, der har været problemer med.

LÆS OGSÅ TELE-POST beklager problemerne med internettet

Han understreger dog, at de hakkende udsendelser ikke er KNRs skyld.

- Vi kan se, at vores radio- og tv-signaler går fint ud af huset herop til Tele. Og Tele har også erkendt, at de har en periodisk fejl i deres systemer, et eller andet sted, siger Karl Henrik Simonsen.

Og der har været udfald i KNRs udsendelser i noget tid.

Kommunikationsdirektør for Tele, Arnakkuluk Jo Kleist, siger, at problemerne begyndte at dukke op den 2. juli, og at der har været flere fejl på samme tid.

LÆS OGSÅ Tele Postip TV-mut radiomullu attaveqaatit aaqqinniarsarigai

Der er dog gjort fremskridt, siger hun, og nogle af problemerne er løst.

- Men der er stadig nogle problemer, som vi ikke har fundet endnu. Men vi kommer tættere og tættere på, siger Arnakkuluk Jo Kleist.

Hun kan dog ikke sige, hvornår fejlene bliver rettet.

- Selvom vi har rettet nogle af de fejl, der er, og vi er kommet tættere på at løse de fejl, der er, så vil lytterne og seerne stadig kunne opleve, at der nogle brud eller nogle forstyrrelser i radio- og tv-signalet, siger Arnakkuluk Jo Kleist.

Tele vil lave en evaluering af forløbet, og komme med anbefalinger, når problemerne er løst.