VM-kvalifikation Spændingen stiger for håndboldkvinderne

Grønlands håndboldkvinder spillede torsdag deres første kamp ved de panamerikanske mesterskaber, der afholdes i Cubas hovedstad Havana.
22. maj 2015 17:13

Modstanderen var Paraguay, og selvom det startede godt for kvinderne, der første 10-9 ved pausen, så endte kampen desværre med et nederlag på 25-18, fortæller Frank Rasmussen, hvis datter er en af landsholdsspillerne.

Frank Rasmussen fortæller, at det efter den gode 1.halvleg, gik det galt i 2.halvleg.

- Måske var det nerver, måske var det den kraftige varme i Havana, der slog pigerne ud, siger Frank Rasmussen. I hvert fald tabte kvinderne 2.halvleg 16-9 og dermed kampen 25-18.

Det var ikke helt uventet, at Paraguay kunne slå Grønland, fortæller Frank Rasmussen, der dog havde håbet på sejr.

- Men der er fire kampe tilbage, og vi er optimister omkring at få vundet nogle kampe senere i turneringen, slutter Frank Rasmussen.

Et point til Grønland

Håndboldkvinderne kæmpede sig til et point, da de i dag spillede uafgjort mod Venezuela. Denne kamp må havde været nervepirrende for dem, der fulgte med og ikke mindst for spillerne. Grønland førte med 13-10 ved pausen. Men i anden halvleg blev de indhentet og resultatet blev 26-26.