Sommerudstilling i kulturhuset Taseralik

Arnannguaq Høegh holder sommerudstilling i Taseralik i perioden 19. juni-14. september 2014.
Skrevet af Simon Uldum -
13. juni 2014 07:55

Hun har før udstillet enkelte værker i forbindelse med KIMIKs udstillinger i Taseralik og dette er hendes første soloudstilling i Taseralik, oplyser kulturhuset Taseraik i en pressemeddelelse.

Arnannguaq Høegh er en af Grønlands førende kunstnere indenfor grafisk kunst. I 1974, under en uddannelse i Sisimiut, blev det klart for hende, at kunst ville blive hendes levevej og det var året for hendes kunstneriske debut.

40 års jubilæum
Sommerudstillingen i Taseralik bliver samtidig Arnannguaq Høeghs 40 års jubilæumsudstilling. Hun udstiller værker fra 1996 og frem til i dag.

Arnannguaq Høegh er leder på kunstskolen i Nuuk, hvor hun til dagligt er omgivet af kreative, unge mennesker, samt med dygtige kollegaer fra Grønland og fra andre lande. Hun har formået at opretholde sin kunstneriske udvikling gennem årene og udstillet mange steder.

- Vi glæder os til at fejre Arnannguaqs 40 års jubilæum som kunstner, sammen med vore tilskudsgivere, samarbejdspartnere og borgerne i Sisimiut, skriver Kulturhuset  Taseralik.

Fernisering sker den 19. juni kl. 16.30, hvor også Arnannguaq Høegh vil være til stede.