Skulderklap til CSR Greenland

Virksomhedsnetværket CSR Greenland blev i fredags belønnet med en pris, da den danske CSR Fond uddelte 12 priser for Corporate Social Responsibilily.
Skrevet af Martine Lind Krebs
05. oktober 2011 09:09

Det er det begreb, der gemmer sig bag forkortelsen CSR, som handler om, at virksomheder skal opføre sig samfundsansvarligt.

Prisen i kategorien CSR Professional blev vundet af Anne Mette Christiansen fra CSR Greenland for sit arbejde med at udbrede kendskabet til CSR i Grønland.

- Det er ikke mindst en anerkendelse af det store stykke arbejde vi har lavet sammen - CSR Greenland, de grønlandske virksomheder, organisationer, myndigheder og politikere. Prisen har samtidig betydet stor interesse og anerkendelse i Danmark for vores arbejde med samfundsansvar i Grønland og det er selvfølgelig rart at se, siger hun.

CSR Greenland blev stiftet sidste år og i dag har 31 grønlandske virksomheder tilsluttet sig. Priserne blev uddelt i Sønderborg i torsdags. Her deltog blandt andre Prins Joachim, tidligere økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen og den amerikanske klimadebattør, tidligere vicepræsident Al Gore.    
    
CSR Fonden er en nystiftet organisation, der formidler viden om virksomheders arbejde med CSR. Stifteren, journalist Axel Boisen, vil gerne have virksomheder til at reklamere mere med det samfundsansvar, de påtager sig, og har derfor udråbt 29. september til national blæredygtighedsdag.