Skoleelever blev klogere på vandets betydning

Torsdag eftermiddag afholdt Nukissiorfiit og Nuuk Imeq et arrangement for et par af byens syvende klasser. Her fik de en masse ny viden omkring det vand, som vi alle har brug for i vores bestræbelser for at overleve.
Skrevet af Peter Troelsen
28. april 2013 04:55

Dagen i dag forløb fint på Nuuk Imeq. Der var en konkurrencve om at tegne den bedste plakat, lidt som en lokal pendant til den verdensomspændende konkurrence Drop by drop, som FN havde andel i. 3 tegninger lavet af eleverne blev kåret til en 1. , 2. og 3. præmie.

Atuarfik Hans Lynge, som også skulle have deltaget, måtte på grund af vejret og en syg lærer melde afbud i sidste øjeblik. Men da eleverne har arbejdet meget intenst med forløbet om vand og bærerdygtighed, har vi besluttet at afholde endnu et arrangement med dem på tirsdag også med deltagelse fra Nukissiorfiit og på Nuuk Imeq.

Eleverne fra Nuuk Internationale Friskole, der trodsede det dårlige vejr, var hele vejen gennem forløbet meget interesseret i emnet omkring vand og bærerdygtighed. De spurgte om alt muligt både under rundvisningen på Nuuk Imeq og til repræsentanten fra Nukissiorfiit.