På billedet fra venstre; Niels Boassen, Ilatsiaq Markussen, Pitsi Høegh, Mari Laursen, Aki-Mathilda Høegh- Dam, Inga Dora Gudmundsdottir Markussen, Peter Davidsen, og Nick Johansen.Foto: Siumut Nuuk

Siumut Nuuk får ny formand

Inga Dora G. Markussen bliver ny formand for Siumut Nuuk.

Det står klart efter lokalafdelingens generalforsamling søndag.

Dermed afløser hun Doris J. Jensen, som ikke genopstillede til formandsvalget.

Hun har tidligere været aktiv i lokalpolitik og var kommunalbestyrelsesmedlem og 2. viceborgmester i det daværende Nuuk Kommune fra 1997 til 2001.

Den 48-årige Inga Dora G. Markussen begrundede sin tilbagevenden til politik med et ønske om at tage et medansvar for udviklingen.

- Jeg indser, at hvis jeg blot sidder med mobilen og pipper om det ene og andet på de sociale medier, sker der ikke ret meget. I alt fald ikke nok. Jeg indser, at for at forbedre livsvilkårene for mennesker, så kræver det handling og vedholdenhed, siger Inga Dora G. Markussen.

Aki-Mathilde Høegh-Dam valgt som næstformand

Inga Dora G. Markussen er idag formand for alkohol- og narkotikarådet og bestyrelsesmedlem i INI A/S, og har blandt andet været chefredaktør for avisen AG og generalsekretær for Vestnordisk Råd.

Der blev også valgt en ny næstformand. Det blev Folketingsmedlemmet Aki-Mathilde Høegh-Dam, der lige nøjagtig fik stemmer nok til posten.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt