Simon Lynge går nye veje

Simon Lynge har netop skudt en kampagne i gang for at rejse penge til indspilning af sin nye plade, som han vil indspille uafhængigt af et pladeselskab.
Skrevet af Martine Lind Krebs
15. februar 2013 08:04

Budgettet lyder på 35.000 dollars sammen, svarende til knap 200.000 kroner, og for at skrabe dem sammen udlover Simon Lynge forskellige priser - alt efter hvor stor en donation, man er villig til at give.

Præmierne omfatter både helt almindelig taknemmelighed og kærlighed til mere konkrete præmier såsom signerede albums, en koncert over Skype, håndlavede halskæder eller ligefrem en jagttur ved Qaqortoq med Simon Lynge og hans far, Karl Lynge, der selv er en strålende harmonikaspiller.

På sin Facebookprofil meddeler Simon Lynge i dag, at der i løbet af kampagnens første 24 timer er doneret 2621 dollars, svarende til finansieringen af 7% af det nye album.

Ifølge Simon Lynge har han brugt de seneste år siden hans første album, The Future, udkom, til at skrive en lang række nye numre. Heraf vil 12 af dem blive udvalgt til det nye album, som forventes udgivet til juni.