Sikkerhedsansvarlig tavs efter nyt indbrud

Sikkerheden i Grønlands Selvstyre er kommet alvorligt i søgelyset, efter at der nu har været tre indbrud i Selvstyrets bygninger på bare fem uger. Og det er vel at bemærke sket uden, at der er så meget som en enkelt alarm, der er gået i gang.
Skrevet af Mads Ullerup
30. november 2011 15:48

Efter indbruddet i Selvstyrets administrationsbygning natten til den 23. oktober, lovede den sikkerhedsansvarlige hos Selvstyret Daniel Gottrup at kigge på sikkerheden.

Det lod dog ikke til at gårsdagens gerningsmænd havde svært ved at bryde ind i Selvstyret af den grund.

Daniel Gottrup forstår godt, at folk undrer sig over, at der nu har været tre indbrud i Selvstyret på blot fem uger uden, at der er gået nogen alarmer. Han vil dog ikke kommentere på sagen i øjeblikket, men han håber, at han kan fortælle noget sidst på ugen eller senest i starten af næste uge, siger han til KNR.

Han kan desuden bekræfte, at der er sket tiltag i forhold til sikkerheden i Selvstyret, men han ønsker ikke at uddybe, hvad det nærmere drejer sig om.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige, om de seneste indbrud har noget med indbruddet natten til den 23. oktober at gøre.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 32 14 48.