Siissisoq tilbage med original besætning

Efter mange års pause med originalbesætningen, har bandet Siissisoq fundet sammen igen og nu kan man komme til at høre dem i Katuaq.
Genrebillede Foto © : Martin Fisch/Flickr Creative Commons
Skrevet af Simon Uldum -
02. november 2016 11:07

Kulturhuset Katuaq skriver på sin hjemmeside, at bandets frontfigur Karl-Enok Mathiassen med skiftende besætning har holdt bandet aktivt gennem 22 år.

De indspillede deres første album i 1994 og blev meget hurtigt populære og de har på et senere tidspunkt modtaget KODA´s Grønlandspris for nyskabelse i grønlandsk musik. Kendte sange fra dem er bl.a.: Nersussuaq, Puuluki, Imarmiutarsuaq og Pulateriaarsuk.

Nu er de så altså samlet igen med den oprindelige besætning og er begyndt at optræde igen rundt omkring. Nu er der lagt op til fest i Katuaqs foyer på fredag.

Forsanger har været savnet

Sangeren i deres udgivelser, Jens Samuelsen, er nu tilbage I bandet og det har skabt glæde hos mange tilhængere. Sissisoq har altid været populære, men mange har savnet Jens Samuelsen som frontsanger, skriver Katuaq.

Følgende vil være med, når koncerten i Katuaqs foyer løber af stablen: Karl-Enok Mathiassen guitar, Knud Mathiassen bass, Villads Kristiansen trommer samt Jens Samuelsen som vokalist.

Koncerten finder sted den 4. november klokken 23.45 – 01.00.

Til weekendens rockkoncerter spiller desuden opleve Four Tupilaks, Malik samt Liima Inui.

Du kan læse mere om Katuaqs rockkoncerter her.