Sex på KNR TV

'I seng med Nûno' er titlen på 10 kommende TV-programmer, der handler om sex.
Skrevet af Jaaku Lyberth
01. december 2009 15:50

De vises de kommende 10 søndage på KNR. Det er journalist Nûno Isbosethsen, der sammen med Paarisa, center for folkesundhed, laver udsendelserne, der har til formål at skabe debat og åbenhed om sex.

- Vi er rigtig gode til at snakke om sex, men familierne skal være bedre til at tale om kondomer og kønsygdomme med børnene, siger Nûno Isbosethsen.

Formålet med TV og radio udsendelserne er at skabe debat og holdninger om sex og følelser, siger Sofie Jessen konsulent i Paarisa. I TV-udsendelserne kan man se unge mennesker samt middelaldrende og forældre, der generelt taler om sex.

Sexologstuderende Ulrikke Holm deltager også i en af udsendelserne, hvor hun fortæller om sexlegetøj. Programmet får også besøg af en masse andre spændende mennesker, fortæller journalist Nûno Isbosethsen.

Sofie Jessen siger, at ved at skabe debat og om åbenhed om sex, kan de være med til at forebygge kønsygsdomme blandt unge. Mange er smittet med klamydia, og hvis der er mange, der bliver smittet med HIV bliver det meget dyrt for samfundet, sige Sofie Jessen.

Den første af de 10 TV-udsendelser blev sendt i går og handlede om HIV og AIDS. På søndag vises næste sexprogram, hvor enmet er sex og singler.

Udover TV-udsendelserne er der produceret 5 radioprogrammer.