Samtidskunst i Taseralik

Kulturhuset Taseralik i Sisimiut slår søndag dørene op for en udstilling af en af Danmarks førende kunstnere indenfor den kunstretning der kaldes moderne kunst. Det er Carsten Schmidt-Olsen der udstiller sine værker fra søndag 21. oktober og frem til 18. november.
Skrevet af Peter Troelsen
22. oktober 2012 07:31

Carsten Schmidt-Olsen arbejder med et vidt spektrum af medier så som tegninger, malerier, video installationer, computer kunst, foto og var den første i verden til at præsentere robot malerier. Carsten har udstillet i utallige danske byer, bl.a. ved større danske kunstnersammenslutninger og i udlandet. Carsten Schmidt-Olsen er medlem af Kunstner Samfundet Billedkunstnernes Forbund, Young Artists Club, Budapest, Ungarn og Det Grafiske Værksted i Hjørring. Nu har vi så muligheden for at lære Carsten Schmidt-Olsens univers bedre at kende i Sisimiut.

I Taseralik udstiller Carsten Schmidt-Olsen værker, som rækker sig fra starten af dette århundrede, samt nyere værker. For første laver Taseralik en udstilling, hvor der indgår videoværker og disse kan ses i det mindre mødelokale.