Så fik Grønland sin Webby-award

Greenland.com modtog i aftes prisen for bedste turismehjemmeside i afstemningen blandt verdens internetbrugere, People’s Voice Award. Det skete under stor under stor medie- og publikumsopmærksomhed, som kulminerede da den danske stjerneskuespiller Nikolaj Coster-Waldau og Visit Greenlands medarbejder, Ella Grødem, kom på scenen for at takke for Webby Award-hæderen til greenland.com.
Skrevet af Peter Troelsen
22. maj 2012 08:32

Det blev til ordene: "Asanninneq pillugu iliuutsikka" fra Nikolaj Coster-Waldau, da han sammen med Ella Grødem i går modtog prisen for den bedste hjemmeside i kategorien turisme under gårsdagens overrækkelse i New York.

- Det var en meget stor ære at være her som repræsentant for Grønland og vores hjemmeside, og det at have Nikolaj med gjorde, at vi fik ekstra stor medieopmærksom, som vi ellers næppe havde fået på grund af de mange andre vindere, der også var her for at modtage deres priser, siger Ella Grødem fra Visit Greenland.

For publikum til uddelingen var der tale om et nyt bekendtskab med et gigantisk land, som der aldrig har været den store fokus på i USA, der af amerikanerne kaldes ”Guds eget land”.

- Folk herovre har både før, under og efter prisoverrækkelsen været så søde og interesserde i at høre mere om Grønland. Alle, jeg har talt med, har været begejstrede over at se et så lille land rent befolkningsmæssigt kunne gøre sig i en international konkurrencebegivenhed som denne, fastslår en meget tilfreds Ella Grødem.