Så fik Grønland sin Webby-award

Greenland.com modtog i aftes prisen for bedste turismehjemmeside i afstemningen blandt verdens internetbrugere, People’s Voice Award. Det skete under stor under stor medie- og publikumsopmærksomhed, som kulminerede da den danske stjerneskuespiller Nikolaj Coster-Waldau og Visit Greenlands medarbejder, Ella Grødem, kom på scenen for at takke for Webby Award-hæderen til greenland.com.

Det blev til ordene: "Asanninneq pillugu iliuutsikka" fra Nikolaj Coster-Waldau, da han sammen med Ella Grødem i går modtog prisen for den bedste hjemmeside i kategorien turisme under gårsdagens overrækkelse i New York.

- Det var en meget stor ære at være her som repræsentant for Grønland og vores hjemmeside, og det at have Nikolaj med gjorde, at vi fik ekstra stor medieopmærksom, som vi ellers næppe havde fået på grund af de mange andre vindere, der også var her for at modtage deres priser, siger Ella Grødem fra Visit Greenland.

For publikum til uddelingen var der tale om et nyt bekendtskab med et gigantisk land, som der aldrig har været den store fokus på i USA, der af amerikanerne kaldes ”Guds eget land”.

- Folk herovre har både før, under og efter prisoverrækkelsen været så søde og interesserde i at høre mere om Grønland. Alle, jeg har talt med, har været begejstrede over at se et så lille land rent befolkningsmæssigt kunne gøre sig i en international konkurrencebegivenhed som denne, fastslår en meget tilfreds Ella Grødem.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt