Så er der 'Football Festival'

Det europæiske fodboldforbund FIFA's såkaldte "Football Festival 2011" er i disse dage i fuld gang i Ilulissat, og kulminerer i aften hvor alle børn imellem 6 og 12 år i byen er velkomne til at møde op.
Skrevet af Karsten Sommer
28. juli 2011 13:52

FIFA Football Festivallen i Ilulissat er det første af tre FIFA Football Festivaller i Grønland.

Fodboldorganisationen har sendt to repræsentanter til Grønland.

FIFA-instruktør Jean-Marie Conz samt FIFA-organisator Jorge Diaz Garcia, lagde allerede onsdag ud med at mødes med 13 trænere, der har tilmeldt sig et kursus med fokus på de vigtigste ting man som træner skal være opmærksom på i forbindelse med træning af børn.

Fodboldbanen i Ilulissat har siden været i brug som praktisk kursussted for de tretten fodboldtrænere, som har fået hjælp fra masser af børn, der har ladet sig bruge som forsøgskaniner, i den efterfølgende gennemgang af praktisk øvelser med børn i alderen fra 6 - 12 år.

Fredag aften kulminerer Football Festival 2011, hvor alle børn imellem 6 og 12 år i byen er velkomne på fodboldbanen mellem kl. 18.30 og 21.00.

Og der er et par gode grunde til at møde op. Alle deltagere vil nemlig i aften få udleveret dels en FIFA-fodbold, dels en T-shirt!