Royal Greenland uddanner unge ledere

Ambitiøse unge, der brænder for engang at få en ledende stilling i fiskeindustrien, får nu mulighed for at deltage i et udviklingsprogram på 18 måneder, der kan føre til en karriere i blandt andet Royal Greenland.
Skrevet af Jette Andersen
18. november 2012 11:52

For Royal Greenland handler det om at sikre virksomhedens behov for veluddannet arbejdskraft til leder- og specialistfunktioner i særdeleshed i Grønland, men også generelt i virksomheden, skriver HR-chef Torben Reimer i en pressemeddelelse.

Han skriver videre, at Royal Greenland, som den største virksomhed i Grønland gerne vil bidrage til at understøtte udviklingen af unge grønlandske talenter.

- Hvis man gennemfører udviklingsprogrammet tilfredsstillende, vil vi tilbyde fastansættelse på en af vore arbejdspladser, i princippet hvor som helst i vores globale virksomhed, siger Torben Reimer, der dog understreger at hovedformålet med programmet er at tilføre Grønland kompetence.

I første omgang vil der blive ansat to trainees. Erfaringerne med programmet vil løbende blive evalueret og danne grundlag for fremtidige forløb.

International Management Trainee programmet er opbygget i fire moduler med tre-fire ophold på forskellige lokaliteter i Royal Greenlands globale organisation.