Royal Greenland sælger ud

Royal Greenlands fiskeproduktion i Wilhelmshaven i Tyskland er blevet solgt til to selskaber fra Singapore. 3 måneders forhandlinger munder nu ud i at Sahara Investment Group Pte. Ltd og Meridian Investment Group Pte. Ltd overtager aktiviteterne i Wilhelmshaven.
Skrevet af Peter Troelsen
10. september 2013 08:14

-Vi er yderst tilfredse med, at vi har fundet en ny ejer til vores aktiviteter i Wilhelmshaven. De nye ejere vil være i stand til at udvikle virksomheden til nye niveauer, som ikke ville have været muligt under Royal Greenlands ejerskab. Fremover vil vi have fokus påvores grønlandske og nordatlantiske aktiviteter, forklarer Michael Tinghuus der er adm. direktør i Royal Greenland.

De solgte aktiviteter udgør tæt på 40% af Royal Greenlands nuværende mængder, næsten 30% af Royal Greenlands omsætning og mere end 20% af koncernens medarbejdere.

-Salget vil i væsentlig grad skærpe Royal Greenlands profil som førende producent og sælger af nordatlantiske fiskeprodukter af høj kvalitet, fortsætter Thinghuus. Dette er helt i tråd med vores strategi om at blive den nordatlantiske seafood champion.