Royal Greenland får ny direktør

I anledning af Royal Greenlands generalforsamling blev Mikael Thinghuus officielt udpeget af naalakkersuisut som en ny administrerende direktør.
26. januar 2011 17:31

Den ny administrerende direktør i Royal Greenland Mikael Thinghuus starter den 1. februar, han er fra Århus og er fortrøstningsfuld med den ny stilling.

- Jeg har store forventninger til virksomheden og til mig selv, der bliver både meget arbejde og meget hårdt arbejde, siger Mikael Thinghuus.

Naalakkersuisoq for fiskeri Ane Hansen er glad for Royal Greenlands gode økonomisk indsats:

- Royal Greenland har haft økonomisk hårde tider. Naalakkersuisut er glad for den positive økonomiske udviklling, som Royal Greenland har opnået, siger hun.

Naalakkersuisut har krævet af Royal Greenland, at der ikke er underskud i næste regnskab, men på trods af det krav godkender de alligevel Royal Greenlands underskud på 43 millioner kroner fra i fjor.

- Naalakkersuisuts lagde mærke til, at der i Royal Greenlands årsrapport er forbedringer på 159 millioner kroner fra den tidligere årsrapport. Royal Greenland ønsker et overskud på 50 millioner kroner til næste år. Det mål, tror vi i Naalakkersuisut på, siger Ane Hansen.