- Vi er dybt ulykkelige. Vi frygtede, at det ville ske. Risikoen for smittespredning er for stor, når så mange mennesker er samlet, skriver Roskilde Festivals administrerende direktør, Signe Lopdrup, i en pressemeddelelse.Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Roskilde Festival er aflyst i år på grund af coronaforbud

Købte billetter til Roskilde Festival 2020 kan overføres til næste år eller blive refunderet.

Dette års udgave af den populære Roskilde Festival er aflyst, efter at den danske regering i går meddelte, at forbuddet mod store forsamlinger gælder til og med august.

Musikfestivalen var planlagt til at ligge fra 27. juni til og med 4. juli.

Mange her i Grønland har allerede købt billet til årets Roskilde Festival.

Billetten kan overføres eller refunderes

Men har man købt billet, kan man få den overført til Roskilde Festival 2021. Den løsning opfordrer festivalen til på sin hjemmeside.

- Du kan gøre en kæmpe forskel ved allerede nu at sige ja tak til at være med til Roskilde Festival i 2021.

- På den måde vil du være med til at sikre fundamentet for festivalen og hjælpe os gennem den næste meget svære tid, lyder det.

Billetten kan også bliver refunderet, hvis man foretrækker det.

Risikoen for smittespredning er for stor

Dette års udgave skulle have været 50-års jubilæum for festivalen. Men det må altså nu vente til 2021 i stedet.

- Vi er dybt ulykkelige. Vi frygtede, at det ville ske. Risikoen for smittespredning er for stor, når så mange mennesker er samlet, skriver Roskilde Festivals administrerende direktør, Signe Lopdrup, i en pressemeddelelse.

Forbuddet rammer også øvrige musikfestivaler som Smukfest, Heartland, Tinderbox og Northside. De har foreløbig ikke meldt ud, om festlighederne bliver aflyst eller udskudt.

Kommentarer