Rockmusik på femte sal

Når Grønland i Tivoli lukker og slukker på næste onsdag, er der rig mulighed for at feste videre på Nordatlantens Brygge på Christianshavn. Der er grønlandsk rockmusik af den fineste slags på programmet, når Zikaza spiller op til afterparty til den lyse morgen.
Skrevet af Peter Troelsen
24. juli 2012 10:25

Et af Grønlands største musiknavne gennem tiderne har sagt ja til at øse af deres store bagkatalog, når de optræder oppe under loftet på Nordatlantens Brygge. Gruppen, der slog igennem i 80´erne og var kæmpestore i de næste to årtier, blev gendannet for seks år siden, og nu kan både danskere og grønlændere i Danmark lægge øre til kendte toner som en uofficiel afslutning på de to grønlandske dage i Tivoli i København.

-Det har været undervejs i nogle år, men vi har haft svært ved at få økonomien til at hænge sammen. I år lykkedes det, og jeg er meget glad for den store tålmodighed som Siiva Fleischer fra Zikaza har udvist. Nu er arrangementet på skinner, og vi håber og tror på, at vi kan få udsolgt til vores koncert. Der kan være i omegnen af 400 mennesker, og der vil ikke blive solgt billetter i forsalg. Populært sagt er det først til mølle, hvis man gerne vil høre god grønlandsk rockmusik, fortæller Edmund Sofus Jacobsen, som er hovedmanden bag arrangementet på Nordatlantens Brygge d. 1. august.