Rekordstor julehilsen

Årets julehilsen fra DR bliver lige så stor som sidste års arrangement, der var det største nogensinde. Det oplyser DR. Der er nu blot 50 billetter tilbage, før tilskuertallet når de maksimale 1300 personer.

Julehilsen til Grønland er det ældste program på DR. Det første blev sendt i 1932 og med få undtagelser har det siden været en årligt tilbagevendende begivenhed, som mange grønlændere og grønlandsinteresserede i Danmark glæder sig til.

Som sædvanlig er det Julie Berthelsen, der er vært for showet, og i år kan man glæde sig til en koncert med Nanook med bandets nye trommeslager og bassist. Desuden spiller danske Benny Andersen og Dodo. DR’s Big Band, DR’s Pigekor og Aavaat-koret er selvfølgelig også med – det sidste under ledelse af Mads Lumholt.

Julehilsen til Grønland sendes den 22. december kl. 20 i Danmark og kl. 16.00 i Grønland. Den bliver genudsendt i KNR-TV klokken 21.45 samme dag og igen den 26. december.

Og det er ikke kun i Grønland showet trækker familierne sammen foran fjernsynet. Sidste år fulgte hele 511.000 danskere med hjemme fra sofaen.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt