Foto: Kommuneqarfik Sermersooq

Rejselegater for 716.000 kroner uddelt til Sermersooq-borgere

Kommuneqarfik Sermersooq har i år uddelt rejselegater til 54 borgere og deres familier. Det er især børnefamilier, der kan glæde sig over rejselegater.

114 borgere har søgt om rejselegater i år, hvilket har en værdi på i alt 1,6 millioner kroner. Men Kommuneqarfik Sermersooq havde en pulje på 716.000 kroner, derfor har rejselegatets bestyrelse været nødt til at prioritere. 

Det skriver Kommuneqarfik Sermersooq på sin hjemmeside. 

Kommunen har prioriteret familier med lav indkomst og familier, som ikke har haft mulighed for at rejse inden for de seneste fem år. Formanden for rejselegatet, Rasmine Geisler, glæder sig over at kunne uddele legater til så mange famillier. 

- Vi har ud fra de kriterier, der ligger til grund for hele tanken bag legatet, udvalgt 54 ansøgninger, hvor vi mener, at en rejse vil gøre størst gavn. Det er en stor glæde, at vi i år har kunnet dele rejselegater ud til hele 54 borgere og deres familier, og det er utroligt skønt, at vi har så stort et beløb at gøre godt med i legatudvalget, udtaler Rasmine Geisler. 

Kommunens formål med at uddele rejselegater er at skabe mulighed for, at familier kan holde kontakten og holde samhørigheden ved lige. Og ikke mindst at bidrage til et internationalt og kulturelt udsyn ved at give kommunens borgere mulighed for at realisere rejseønsker i og udenfor Grønland.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt