RAL: Kuno Fencker genvalgt

Det blev til et genvalg af den siddende bestyrelse i Royal Arctic Line, da der i dag blev afholdt ordinær generalforsamling i det selvstyreejet rederi.
Kuno Fencker
Foto © : KNR
11. maj 2016 18:33

Kuno Fencker forsætter dermed som formand for selskabet til stor glæde for administrerende direktør Verner Hammeken.

- Jeg er rigtig godt tilfreds, vi præsenterer et godt resultat, som er over de forventninger, vi havde i starten af året, og vi ser en kontinuitet i vores bestyrelse og dermed i den strategi, vi har lagt for Royal Arctic Line de næste par år, siger Verner Hammeken til KNR.

Han ser frem til at fortsætter samarbejdet med Kuno Fencker, som har været formand for RAL siden 2014. Et arbejde som Kuno Fencker også selv ser frem til.

- Det har jeg det rigtigt godt med, vi arbejder henimod at tænke nyt, forandre virksomheden, simpelthen lave tunarund på virksomheden.

Ikke et problem med flere kasketter

Sidst år blev Kuno Fencker ansat som CCO for det nye selskab Aluu Airlines, som vil tage konkurrencen op mod det delvist selvstyreejede flyselskab Air Greenland. Kuno Fencker ser det dog ikke som et problem, at han sidder med de to kasketter.

- Den anden branche handler om passagerer og luftfragt, og det her (red, RAL) handler primært om skibsfragt, så det er to forskellige ting.