KNR Radio fra morgen til aften

I dag går en ny radiosæson i luften og du vil som lytter kunne tænde KNR Radio og høre ny producerede radioprogrammer fra morgen til aften. KNR Radio vil nemlig bringe dig underholdene, sjove, seriøse og fascinerende fortællinger i spritnye radioprogrammer, alle hverdage fra kl. 07:00 til 18:00.

Alle i KNR Radio har arbejdet stenhårdt for at skabe en tidsvarende, aktuel og levende radio. Vi glæder os virkelig til at bringe det videre til lytterne, siger radiochef i KNR Radio, Masaana Egede. 

Du kan starte dagen med et smil sammen med det populære morgenprogram Nunatta Nipaa, gå på opdagelse i Junior WOWOW´s barnlige univers og slutte formiddagen af med en snak om sprog, religion, sport, uddannelse og natur i kulturprogrammet Puilasoq der har udvidet deres sendetid med en hel time.

Efter middag kan du ønske din yndlingssang i jukebox programmet Appilaaruk som er efterfulgt af nyt fra kysten som flere lokalradiostationer i landet bringer eller høre nyt om levevilkårene hos vores landsmænd i Danmark, i det nye program Avalannerit med Jan Berthelsen som vært.

Senior WOWOW inviterer efterfølgende indenfor til et hav af ungdomsdilemmaer, fjollede historier og spændende gæster.

Aktualitetsprogrammet Inuiaat tillernerat går derefter et spadestik dybere i de politiske historier og tager vores samfunds vigtigste temaer op til diskussion med lytterne. Samtidig udvider de deres sendetid med en hel time og kommer til at sende fra kl. 16:00 til 18:00.

Mere radio

Om aftenen og i weekenderne kan du som lytter, blandt meget andet, glæde dig til Stina Skifte´s Avalaappakkit, Klassisk Musik med Per Rosing og det populære quizprogram Nunarput Nalunngiliuk med Apollo Jerimiassen der også vil sætte store præmier på spil dette forår.

Vi kan være stolte af at kunne præsentere en ny sæson med så meget levende radio. Det er i direkte tråd med vores målsætning og ønske om at opfylde vores servicekontrakt på bedst mulig vis, siger direktør i KNR – Karl-Henrik Simonsen.

Du kan se hele sendeplanen her, knr.gl/da/radio/oversigt

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte radiochef hos KNR, Masaana Egede eller direktør hos KNR Karl-Henrik Simonsen via e-mail: info@knr.gl eller telefon

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!