Qeqertaliks kommunaldirektør stopper

Kommune Qeqertalik mister sin kommunaldirektør ved udgangen af oktober. Direktøren har været hovedarkitekten bag kommunens organisationsform.
Hans Peter Poulsen har været arkitekten bag den nye organisationsform, som Kommune Qeqertalik benytter. Foto © : Kommune Qeqertalik
Skrevet af Ivik Kristiansen
12. oktober 2019 15:40

Hans Peter Poulsen har meddelt, at han fratræder sin stilling som kommunaldirektør i Kommune Qeqertalik.

Det skriver borgmester i kommunen, Ane Hansen, i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for, at vi i opstartsfasen af den nye Kommune Qeqertalik har haft en god direktør, som har sat rammerne for en hel ny organisationsform, og vi ved, det vil være svært at finde den kommende afløser.

LÆS OGSÅ Ønskelisten til Danmark er tom: Kommune Qeqertalik kan klare sig selv

- Omvendt vil vi gerne respektere Hans Peter Poulsens beslutning, som, vi er sikre på, er truffet efter gode og grundige overvejelser, udtaler Borgmester Ane Hansen, Kommune Qeqertalik.

Hans Peter Poulsen har besat stillingen siden kommunens etablering pr. 1. januar 2018, og han var i perioden op til kommunes etablering hovedarkitekten bag kommunens nye organisationsform.

Hans Peter Poulsen vil i den nærmest tid arbejde på at få overdraget forskellige opgaver og senest ved udgangen af oktober have sin sidste arbejdsdag i kommunen.