Qaqqat Alanngui begejstrer i Sisimiut

Torsdag aften blev gyserfilmen Qaqqat Alanngui vist for første gang i Taseralik i Sisimiut. Og publikum var begejstrede, oplyser direktør for Taseralik, Arnajaraq Støvlbæk.
Skrevet af Naimah Hussain
11. juni 2011 17:30

Den røde løber var rullet ud for skuepillerne og folkene bag filmen og salen var godt fyldt op med over 150 publikummer da den første grønlandskproducerede gyserfilm ramte biograflærredet i Sisimiut i torsdags.

Blandt de øvrige gæster var også særligt inviterede publikummer, blandt andet forældrene til de medvirkende skuespillere, der kommer fra Sisimiut.

Og ifølge Arnajaraq Støvlbæk, der er direktør for Taseralik, var der både skrig og skrål, men også glæde og latter undervejs i fremvisningen:

-Efter filmen var der stående klapsalver. Og stolte forældre kastede med mønter for at vise deres glæde, siger Arnajaraq Støvlbæk.

Filmen vises i Kulturhusets biograf i dag og i morgen samt igen i næste uge. Under forestillingerne i Nuuk i den forgangne uge, er filmen blevet vist foran et rekordstort publikum.

Og instruktøren Malik Kleist går med ambitioner om at bringe sin film ud til så mange steder i landet som muligt senere på året.