Qanorooq hele sommeren

Sommeren er over os, og fra mandag den 24/6 går KNR Nyheder til sommerplan.
17. juni 2013 11:55

For første gang nogensinde sender Qanorooq alle hverdage hele sommeren. Der bliver tale en nyhedsudsendelse på 10 minutter, hvor der bliver klippet nyt på hver dag, og så eventuelt fyldt op med nyheder fra dagen før. Nogle dage vil der være helt nye ti minutter. Andre dage måske kun et par nye nyheder og så fyldt op med nyheder fra dagen før.

- Vi er virkelig stolte over, at vi på den måde er til stede og kan præsentere nyheder på tv for hele befolkningen stort set hele året, siger nyhedschef Mikkel Bjarnø Lund.

Radioavisen går i år lidt ned i kadence hen over sommeren. Fra på mandag udgår aftenradioaviserne på begge sprog.

- Vi har simpelthen ikke medarbejdere og ressourcer til at fastholde det normale antal radioaviser og samtidig afvikle ferie. Det er en nødvendig beslutning, der samtidig skal sikre tålelige vilkår for de få medarbejdere, der er på arbejde hen over sommeren, siger nyhedschefen.

På alle hverdagevil stadig være radioaviser kl. 7, 8 og 9 og igen kl 12.15 og 12.30. Middagsradioaviserne vil så blive genudsendt om aftenen. Der vil også som normalt være Radioaviser i alle weekender kl. 15 og igen 18.30 og 18.45.Radioavisen er standby, hvis der er behov for at udsende en direkte aftenradioavis.

knr.gl vil også være besat hele sommeren.

Alt i alt præsenterer KNR nyheder til hele landet fra tidlig morgen til aften hver eneste dag hele sommeren.

Qanorooq er tilbage i fuld længde mandag den 19. august, mens Radioavisen sender almindeligt igen allerede mandag den 5. august.