Projektleder til PANAM2018 er fundet

Poul Petersen skal være projektleder for De Panamerikanske Mesterskaber i herrehåndbold, der skal afholdes i Nuuk til sommer.
Foto © : privat
Skrevet af Mads Pedersen
10. januar 2018 08:03

Nuuk Idrætsefterskole og PANAM2018 har indgået en samarbejdsaftale, der betyder, at Poul Petersen, der i øjeblikket er ansat ved Nuuk Idrætsefterskole, fra januar 2018 bliver projektleder for den internationale håndboldbegivenhed, De Pan Amerikanske Mesterskaber.

Det oplyser Christian Keldsen, der er formand for styrekomitéen PANAM2018, i en pressemeddelelse. 

Mesterskaberne skal for første gang nogen sinde afholdes i Nuuk i juni 2018.

Poul Petersen, tidligere vicepolitikommisær, er et kendt ansigt i grønlandsk idræts- og foreningsliv, og han er vant til at skabe resultater i forbindelse med store begivenheder, der kræver en fælles indsats fra det private erhvervsliv, organisationer, det offentlige og ikke mindst foreninger og frivillige. 

- I Poul har vi fået en fantastisk ressource til at realisere PANAM2018 – der er mange interesser og hensyn at tage i en professionel arrangementsafvikling, og dem mestrer Poul, udtaler Christian Keldsen.

Under PANAM2018 vil omkring 250 besøgende fra lande i Syd-, Mellem- og Nordamerika komme til Nuuk i perioden 15-25. juni 2018. Der skal afvikles 42 håndboldkampe af høj international kvalitet, og de tre bedste hold kvalificerer sig direkte til VM.  

- Det grønlandske herrelandshold er inde i en positiv udvikling, og det har været vigtigt for Grønlands Håndboldforbund at være værter for mesterskaberne i 2018, hvor vi kan præsentere et stærkt hjemmehold, fortæller formand i Grønlands Håndboldforbund, Jørgen Isak Olsen. 

Alle 42 kampe vil blive afviklet i Inussivik og Godthåb Hallen. 

LÆS OGSÅ Nuna fonden støtter Pan Am