Politiet: Rolig nytårsnat

Nytårsaften og nytår havde politiet i hele landet travlt. Men på trods af, at ingen kom til skade, måtte politiet rykke ud til flere husspektakler.
Ukiortaaq 2015 Foto © : Tikaajaat Kristensen
Skrevet af Bikki P. Kleist
02. januar 2015 14:44

Politichef i Qaasuitsoq, Kasper Berthelsen, fortalte KNR at nattevagten ikke har haft travlt. Men at der var brand i en af blokkene i Aasiaat, uden nogen kom til skade. I Ilulissat har der været husspektakler, en voldanmeldelse og en spritbilist.

 

I de fleste af Sermersooqs byer har der været stille, selvom der skete lidt nogle steder. Der har været meget uro i Nuuk. Nytårsaften var der en bilulykke ved Nuuk Lufthavnsvej,hvor der var brug for assistance, men hvor der ikke var nogle der kom alvorligt til skade. Resten af byerne i Sermersooq har haft en rolig nat, fortalte vagthavende i Sermersooq, Brian Thomsen, til KNR.

 

I Region Kujataa har det været en rolig nytårsnat i Narsaq og Nanortalik, men i Qaqortoq har vagthavende ikke haft ro til at sove, pga. mange husspektakler i byen, fortalte Politichef i Region Kujataa Bent Ole Kleist til KNR.

 

I Region Qeqqa har det været et godt nytårsaften i Maniitsoq og Kangerlussuaq - men i Sisimiut har der været husspektakler og tre er blevet anholdt for spritkørsel, fortalte politichef i Region Qeqqa John Davidsen til KNR.