Politiet efterlyser stadig vidner til røveri i Ilulissat

Grønlands Politi har endnu ikke fået nogen henvendelser, der har ført til anholdelsen af de to gerningsmænd, der i weekenden begik røveri mod en taxachauffør i Ilulissat.
Politiet opfordrer til, at eventuelle vidner eller personer, som har kendskab til hændelsen, kontakter Grønlands Politi. Foto © : Kathrine Kruse
17. januar 2023 13:28

Grønlands Politi modtog lørdag aften omkring klokken 22 en anmeldelse om, at en taxachauffør i Ilulissat var blevet udsat for et røveri af to mænd.

Mændene havde truet sig til taxachaufførens kontantbeholdning og var derefter flygtet fra taxaen i byområdet ved Nammaarfik. 

Grønlands Politi sendte efter røveriet en efterlysning ud af de to mænd, men de har endnu ikke modtaget nogen henvendelser, der har ført til anholdelse i sagen. 

Derfor opfordrer politiet også til, at eventuelle vidner eller personer, som har kendskab til hændelsen, kontakter Grønlands Politi.

Den ene mand beskrives som grønlandsk af udseende, 30 til 35 år, cikra 165 cm. høj og spinkel eller almindelig af bygning. Han var iført en sort hue og mørk jakke under røveriet. 

Den anden mand er af grønlandsk udseende og er yngre end 30 år. Han var iført en blå jakke.  

Hvis man har oplysninger i sagen, kan henvendelse rettes til Politiets Vagtcentral på tlf. +299 70 14 48.