Politiet efterlyser mistænkt i røverisag

Politiet i Nuuk efterlyser en mand efter et røveri mod værtshuset Pub Nuan i bydelen Nuussuaq. Her gik en mand i tirsdag ind og havde truet med kniv og tog et ukendt beløb fra kassen.
22. september 2016 16:09

Politiet beskriver den mistænkte som en mand der er cirka 175-180 cm høj, med halvdelen af ansigtet dækket med en mørk halsedisse/bandana samt iført mørkebrune solbriller.

Han var iført sorte handsker og havde en mørk hættetrøje trukket over hovedet. ((Indenunder en tynd lysegrå jakke, mørkegrå øverst og på ærmerne og med neongrøn kant imellem den lyse- og mørkegrå farve. ))

Som særlige kendetegn havde jakken et billede af et tigerhoved på ryggen og på venstre side af skulderen, som er Arctic Cats logo og foran på jakken påskriften ”Arctic Cat” over brystet.

Mistænkte var yderligere iført sorte joggingbukser med tre striber i gul, grøn og blå farve på begge ben på ydersiden. Han medbragte en lille plasticpose i farven hvid, sort, gul og rød med skrift ”Super”, svarende til poser fra Kamik butikkerne. Han var iført hvide træningssko.

Politiet skal anmode om, at borgere, der har oplysninger om den mistænktes identitet eller om røveriet i øvrigt retter henvendelse til Nuuk politi på 70 14 48.