Vild biljagt i Nuuk: Bilist nægtede at stoppe

En stjålet bil nægtede at stoppe for politiet i nat i Nuuk. Hændelsen blev filmet, som viser, at politiet forsøger at tvinge flugtbilisten til at stoppe i høj fart.
Politiet efterforsker stadig sagen, og derfor kan han heller ikke oplyse flere detaljer om, hvor mange der er anholdt, om der har været narko eller spiritus involveret eller andet. Foto © : Christa Noahsen Eugenius
Skrevet af Mathies Hvid Toft
28. september 2021 14:34

Politiet måtte tvinge bil til standsning efter en vild biljagt i nat i Nuuk.

Det fortæller vagthavende ved Grønlands Politi Nûno Larsen.

- Det drejer sig om en stjålet bil, der nægtede at stoppe for politiet, og det endte med, at politiet til sidst var nødt til at forsøge at få den bragt til standsning, og det var det de lykkes med efter den video, siger han.

 

 

Video: Christa Noahsen Eugenius

Nûno Larsen henviser til en video, som lige nu er gået viralt på Facebook. I den kan man se et klip fra biljagten, hvor politiet forsøger at tvinge flugtbilisten til standsning, men den undviger og kører videre i høj hastighed.

Nûno Larsen fortæller, at det netop var den høje hastighed, der gjorde at politiet at tvinge bilen til standsning.

- Det tog ret lang tid for dem, og det var også derfor, at bilen da skulle bringes til standsning for, at andre trafikanter ikke skulle bringes i fare.

LÆS OGSÅ Stjålet bil i færdselsuheld: To mistænkte løb væk

Han kan ikke oplyse, hvor hurtigt der blev kørt, men fortæller, at det var meget høje hastigheder.

Politiet efterforsker stadig sagen, og derfor kan han heller ikke oplyse flere detaljer om, hvor mange der er anholdt, om der har været narko eller spiritus involveret eller andet.

I går var der også en voldsom hændelse i hovedstaden, hvor en stjålen bil var involveret i et færdselsuheld.

Politiet har ingen anholdte i den sag, da de implicerede flygtede fra stedet, men vidner har set to mistænkte, der løb fra gerningsstedet.

Politiet kan heller ikke afvise, eller bekræfte om det er de samme personer, de mistænker for at være involveret i denne nats hændelse.