Polaroil renoverer olieanlæg for 400 mio. kr.

Det er blot en af de informationer, der kommer ud i det første nyhedsbrev fra KNI A/S. Her berettes om aktiviteter i Grønlands største handels- og servicevirksomhed. Det er også mulighed for at se, hvilke varer vi foretrækker at putte i vores indkøbskurve, og hvilke drikkevarer der købes flest af.
Skrevet af Peter Troelsen
24. februar 2013 08:24

Der sættes også fokus på projektet ”KNI mod 2016”, der er det største strategiprojekt i KNI´s. Direktør Claus Jensen understreger, at den samlede strategiaktivitet i løbet af de kommende tre år skal ændre KNI fra at være en forsyningsvirksomhed til en moderne handels- og servicevirksomhed med fokus på kunderne.

-En del af vore medarbejdere vil have større udfordringer i jobbet. Da det er dem, der i sidste ende tegner virksomheden, vil vi gerne kunne indfri disse ønsker. Derfor vil vi være Grønlands bedste arbejdsplads,” siger Claus Jensen.

Nyhedsbrevet fortæller også om resultaterne af de nye butiksråd, der blev indført for kort tid siden. De første resultater af deres arbejde foreligger nu, og det har gjort det lettere at finde ud af hvilke varer der skal være på hylderne i KNI´s forretninger landet over.

- At købe ind til en god del af  Grønland kræver stort kendskab til kunderne og leverandørerne. Ikke mindst når det drejer sig om at fastsætte produkter, kvalitet, mængder og pris. Med oprettelsen af butiksråd i stort set alle byer og bygder, hvor Pilersuisoq findes, er kunderne med til at rådgive om, hvilke varer Pilersuisoq skal have i butikkerne, forklarer indkøbschef Kurt Lauritsen.

Læs nyhedsbrevet under artiklen.