Pilu Noahsen går solo

Sangerinden Pilu Noahsen er efter mere end et årti som backing vokalist gået solo. Hendes debut cd 'Pissanganarsileqaaq' udkommer om få dage.
Skrevet af Noah Mølgaard
02. december 2012 08:53

Pilu Noahsen har været backing vokalist hos Qarsoq, Nuutit og Aalut. Hun var også sangerinde i 'Qullissara', der er ny fortolkning af Vajgat musikken.

Hun har i sommerens løb gået igang med indspilningen af sin egen cd, hvor de fleste sange er skrevet af Juuna Zethsen, der er kendt fra gruppen Arctic Spirits. Det blev til en cd med rock og blød rock, som nu bliver udgivet gennem Atlantic Music.

- Musikken ligger meget godt til mit temperament. Musikken er rock, som forhåbentlig kan få publikum til at hoppe med, siger Pilu Noahsen til KNR.gl.

Hun var så sent som fredag aften på scenen sammen med Aalut og præsenterer sin musik ved en udgivelses seance i Brugsen på lørdag.

- Jeg har længe haft en drøm om at udgive min egen cd og endelig kommer den på gaden, siger Pilu Noahsen.

Hun bliver akkompagneret af Juuna Zethsen og Adam Mike Kjeldsen på guitar, mens Aalut Zethsen spiller på trommer og Malik B. Andersen på bas.

- De fleste sange handler om livet. Der er selvfølgelig også kærlighedssange, siger Pilu Noahsen.

Der er allerede bud efter hende. Kulturhuset Katuaq er i færd med at planlægge en dobbeltkoncert i februar, hvor de har spurgt Pilu Noahsen og hendes band om de vil være det andet band i foyerkoncerten.