Palle C. bag nyt mobilselskab

'Mobili' er navnet på et nyt telefonselskab som lover at skære 30 procent af mobil-regningen. Bag selskabet står tidligere medlem af Naalakkersuisut, Palle Christiansen, skriver AG onsdag.
Skrevet af Inge S. Rasmussen
09. september 2015 05:19

Avisen fortæller, at den tidligere politiker og nuværende tandlæge har allieret sig med to erfarne tidligere Tele-Post medarbejdere.

Målet er at tage konkurrencen op med Tele-Post når - og hvis - politikerne beslutter sig for at liberalisere markedet for telefoni.

Foreløbig er liberaliseringen parkeret, fordi Naalakkersuisut venter på en samfundsøkonomisk analyse af eventuelle effekter for samfundet.

Talsmanden for selskabet - Palle Christiansen - forudser at det sagtens kan lade sig gøre at sætte mobilprisen ned:

- Vi har en direktør, der kender de interne prissætninger prissætninger hos Tele og har enorm indsigt i markedet.

- Derfor ved vi også at det kan lade sig gøre at tilbyde mobiltelefoni 30 procent billigere end i dag, siger Palle Christiansen til AG.

 

Tele-Post byder den nye spiller på markedet velkommen
- Tele-Post er helt indstillet på konkurrence, og vi hilser den forestående analyse omkring en vurdering af de samfundsøkonomiske konsekvenser velkommen ved en fortsat liberalisering af teleområdet velkommen, siger administrerende direktør Søren Lennert Mortensen ifølge AG.

Direktør og medstifter af det nye selskab er tidligere teknisk direktør i Tele-Post, Kim Schwartz, der i dag bor i Ålborg.

Den tredje medstifter er Lars Andersen, der har ni års erfaring som 'device manager'. Han bor i dag i Mexico. Selv er Palle Christiansen bosat i Tåstrup, hvor også selskabet er registreret.